Oorzaken van een erectie stoornis

erectie stoornis oplossenWanneer een man seksueel opgewonden raakt, geven de hersenen een signaal naar de zenuwen van de penis waardoor er een erectie ontstaat. De neurotransmitters uit de penis zorgen ervoor dat de bloedtoevoer naar de penis groter wordt en een erectie ontstaat. Een erectie stoornis kan tijdelijk zijn, door vermoeidheid, stress en zenuwen of alcohol en drugsgebruik kan het voorkomen dat een man moeite heeft met het krijgen van een erectie of deze vast te houden. Zo kan het zelfs voorkomen dat een man minder goed slaapt door bijvoorbeeld een pasgeboren baby, hierdoor kan hij last hebben van een erectie stoornis doordat deze een slaaptekort heeft en zich niet kan concentreren.

Andere mogelijke oorzaken van een erectie stoornis die een rol spelen zijn de leeftijd van de man, bij het ouder worden neemt het erectievermogen vaak af. Maar ook seksuele oorzaken spelen een rol, verschil in de zin in vrijen, weinig fantasie, hoge verwachtingen over de seksuele prestaties en het krijgen van te weinig seksuele prikkels kunnen een oorzaak zijn van een erectie stoornis. Ook kan de oorzaak te achterhalen zijn bij het lichaam met bijvoorbeeld hart en vaatziekten en diabetes kunnen de veroorzaker zijn, daarbij komen ook nog eens de bijwerking van medicijnen tegen bloeddruk, depressie of zelfs psychose die een erectie stoornis kunnen veroorzaken.

‘Lees meer over de oorzaken van een erectiestoornis plus vele handige tips die direct verschil kunnen geven! ‘

Wat vaak nog een grotere rol speelt bij erectiestoornissen is een slechte leefstijl. Met name roken heeft veel invloed op het lustvermogen maar ook overgewicht en te weinig lichaamsbeweging geven een grotere kans op erectieproblemen op de lange termijn. Deze oorzaken zijn niet altijd gelijk aan te pakken, omdat een man kan leiden om een erectie stoornis is het zaak om er snel iets aan te doen, een erectie stoornis kan immers er voor zorgen dat uw partner of mensen uit de directe omgeving merken dat er iets is. De bedpartner kan bovendien ook onzekere gevoelens krijgen doordat de man erectie problemen heeft. Er zijn diverse oplossingen om een erectie stoornis te verminderen.

geen erectie

Wanneer u de oorzaken aanpakt kan het zijn dat dit maanden of zelfs jaren duurt voordat de erectie stoornis over is, maar in de tussentijd zijn er diverse natuurlijke oplossingen om er voor te zorgen dat u het plezier in uw seksleven weer terugkrijgt. De erectie pil is zowel beschikbaar in capsule als in vloeibare vorm, de werking van deze producten zijn met gegarandeerd resultaat. Door het innemen van een vloeibare erectie pil merkt u na tien minuten al meer lust en zin in seks. Door de werkzame natuurlijke stoffen krijgt u bijna direct een betere doorbloeding in de penis en komt de lust terug. U hoeft niet meer bang te zijn voor een erectie probleem, u zult beter presteren in bed en uw bedpartner geheel tevreden kunnen stellen. Niet alleen blijft de erectie, u bent met een erectie pil ook in staat om langer door te gaan, wat het plezier voor beide zeker verhoogd.

Het erectieprobleem kan ook ontstaan door een vroegtijdige zaadlozing, een bekend oorzaak van een erectie probleem. Om een vroegtijdige zaadlozing tegen te gaan zijn er natuurlijke capsules die het hoogtepunt uitstellen, en het mogelijk maken om langer te vrijen. Dit heeft een groot effect op het zelfvertrouwen en daardoor voelt u zich meer mannelijk, de bedpartner beleefd plezier en u heeft niet meer bang te zijn om vroegtijdig klaar te komen. De werkzame stoffen in de capsules geven u meer controle over uw hoogtepunt en maakt het gemakkelijker te vrijen zonder de zorgen dat het mis gaat. Het uitstellen van de zaadlozing maakt niet alleen uw vrouw of partner gelukkiger en u krijgt een groter zelfvertrouwen door op uw partner indruk te maken met uw prestaties. De zorgvuldig samengestelde formule van de capsules geven een ongekende boost aan het seksleven.

Leave a Reply