Verbeter de kwaliteit van je sperma

sperma verbeterenEr bestaan veel theorieën en manieren om de kwaliteit van sperma te verbeteren, lange tijd dachten mensen dat onthouding van seksuele activiteiten er voor zorgde meer sperma en een hoger spermavolume gingen produceren. De kwaliteit van het sperma is afhankelijk van verschillende factoren, en belangrijk voor een man. Het zorgt voor een goede voortplanting, maar ook voor het zelfvertrouwen en een verhoging van de zin in seks, het libido.

Beter zaad en een hoger spermavolume is van belang voor de vruchtbaarheid van de man, door een grotere hoeveelheid sperma te produceren van een betere kwaliteit is er meer kans dat je vruchtbaar bent, des te hoger de kwaliteit van de sperma en de hoeveelheid, hoe meer kans er is om vruchtbaar te zijn. De spermacellen hebben ovale hoofden en lange staarten, die samen moeten werken om vooruit te komen, dus een hoger spermavolume zorgt voor een betere vruchtbaarheid. Tevens zorgt het betere sperma voor meer beweeglijkheid, ze zwemmen door de baarmoederhals van een vrouw, waardoor de kans op een zwangerschap groter wordt.

De kwaliteit van sperma is voor een groot deel ook afhankelijk van je levensstijl , gezond leven en gezond zijn zorgt ervoor dat er een hoger spermavolume geproduceerd kan worden. Een ongezonde levensstijl waarbij een man slecht eet, slecht slaapt en onvoldoende beweegt, is ook funest voor de kwaliteit van het sperma en de testosteronspiegel. Een gezonde man produceert gemiddeld 2 tot 5 milliliter sperma per zaadlozing. Wanneer dit niet het geval is kan de oorzaak bij een aantal factoren liggen zoals roken, overmatig drankgebruik, het dragen van te strak ondergoed waardoor er een te hoge temperatuur ontstaat bij de balzak, maar ook overmatig sporten. Met overmatig sporten wordt de testosteronspiegel verlaagt wat er voor kan zorgen dat het aantal zaadcellen afnemen.

Verbeter de kwaliteit van je sperma middels veel sporten en gezond eten plus iets extra’s!

Er zijn allerlei middelen en tips om meer sperma te produceren en de kwaliteit hiervan te verhogen. Betere sperma heeft een zeer positieve invloed op de kwaliteit van het zaad. Door gebruik te maken van uitsluitend natuurlijke ingrediënten welke de aanmaak van gezonde spermacellen en prostaatvocht stimuleren. Doordat de leefgewoonten afhankelijk zijn van de kwaliteit van sperma, beïnvloed dit ook de smaak. Deze verschilt per persoon, zo kan het zaad een zoete smaak hebben door onder andere fruit of suiker, zoute of zelfs bittere smaak hebben door vlees, vis en sterke kruiden,dit reflecteert de levensstijl. Betere sperma heeft een lichtzoete smaak wat opgenomen wordt in het sperma waardoor het sperma een volle, romige smaak krijgt.

Een lage testosteronspiegel zorgt voor een verminderd libido, daardoor gaat een man minder sperma produceren en gaat ook de kwaliteit van het sperma achteruit. Het betere sperma verhoogt onder andere ook je testosteronspiegel wat veel voordelen heeft. Zo zorgt een verhoogde testosteronspiegel onder andere voor een hoger libido, een verbeterde potentie en een hogere kwaliteit en productie van sperma, maar geeft je ook een beter energie niveau, helpt het bij het aanmaken van zowel spiergroei als herstel, en heeft het een positief effect op het hoofdhaar en zelfs vetverbranding.

Betere sperma werkt door de natuurlijke ingrediënten ook potentieverhogend, oftewel libido versterkend, een natuurlijke manier om de lust op te krikken en je seksleven een boost te geven. Wanneer je minder zin in seks hebt, vergeleken met bijvoorbeeld je partner spreken we van een verlaagd libido. Het betere sperma verhoogd je libido, ook wel seks drive genoemd. Hierdoor wordt het gemakkelijker om een erectie krijgen en deze veel langer vast te houden, een manier om het seksuele genot en prestaties te verhogen, bovendien krijgt u vaker en meer spontaner zin in seks. Betere sperma zorgt ervoor dat de bloedstroom in aanwezige bloedvaten een betere doorstroming krijgt en daarmee het seksuele uithoudingsvermogen vergroot.

Leave a Reply